Om Grav7Bistro

KONCEPTET

Konceptet

Social Dining og den gode, fælles madoplevelse.

Grav7Bistro er en restaurant, der tilbyder mad af lokale, danske råvarer med inspiration fra det autentiske, franske og italienske Middelhavskøkken. Konceptet byder både på social dining med små, lækre deleretter, og en mere klassisk A la carte-oplevelse, der giver et perfekt udgangspunkt for en smagfuld fælles madoplevelse.

Grav7Bistro er stedet, man går hen for at mærke en atmosfære fyldt med elegant og afslappende charme og samtidig få en sublim spiseoplevelse, som trækker tråde til varmere himmelstrøg og sydeuropæiske restauranter. Køkkenstilen i Bistroen er enkel og uformel. I stedet emmer Bistroen af kvaliteten, håndværk og råvarer, der ikke er gået på kompromis med. Vi vil gerne overraske og udfordre vores gæster, så de kan få bekræftet, at ”gammel kærlighed ruster aldrig” (– men i vores egen fortolkning.)

hvem er vi?

Ibrahim Achour

Køkkenchef

Om Ibrahim Achour

Bag Grav7Bistro står jeg, Ibrahim Achour. Jeg har en lang erfaring som kok på nogle af de største restauranter i Danmark såvel som i udlandet. Min gastronomiske rejse startede for over 15 år siden ved Hotel D’Angleterre (1* Michelin-stjerne), hvor jeg var i mesterlære.

Sidenhen har jeg arbejdet på udenlandske Michelin-restauranter såsom Restaurant Daniel Boulud i New York City (3* Michelin), Les Bacchanales i Frankrig (1* Michelin) og Trishna i London (1* Michelin). Herhjemme har jeg desuden erfaring fra anerkendte restauranter som Restaurant Frederikshøj, Ruths Hotel, Søllerødkro (1* Michelin), Le Sommelier, Restaurant Brdr. Price m.fl.

Min lidenskab er mad – og i særdeleshed det franske landkøkken. Når jeg beskæftiger mig med gastronomien og madlavningskunsten, er det med en ambitiøs og visionær tilgang, der kombinerer knowhow og ekspertise med dristighed. Det gør, at jeg konstant eksperimenterer for at finde frem til smages renhed og særlige dybder.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.